Това са наградите в новото колело на късмета в Моят А1

Клиентите на А1 имат възможност да завъртят новото „Колело на късмета“ в Моят А1. През август А1 клуб им дава шанс не само да спечелят дигитални бонуси, но и тематични предметни награди, посветени на подготовката за предстоящата учебна година.

Всяка седмица 20 късметлии от томболата ще получат ваучер за физическите книжарници Ciela на стойност 50 лева. Освен ваучер, всяка седмица клиентите на телекома могат да спечелят и една от 40 раници. Те са екипирани с 12-месечен безплатен абонамент за е-просвета и бутилка за вода с Bluetooth колонка.

Общо през месеца ще бъдат раздадени 100 ваучера за Ciela и 200 раници. До 31 август всеки потребител с регистрация в приложението или уеб версията на Моят А1 ще може да завърта колелото веднъж на ден.

Ежедневните дигитални награди, които лоялните клиенти на телекома могат да спечелят и ползват веднага, или да споделят със свой близък, са бонус пакети за мобилен интернет, минути за разговори и SMS-и. Сред най-атрактивните вариантите, от които може да се възползва всеки в рамките на 24 часа, са неограничени минути за национални разговори, както и неограничени или 5000 МВ мобилен интернет на максимална скорост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *