Vivacom предлага HBO и Cinemax за целия срок на договора за EON LIGHT или FULL

Vivacom започва специална промоционална кампания, която се провежда от 7-ми август до 30-ти септември включително. През този период, всеки клиент, който сключи 24-месечен договор за пакетите EON LIGHT или EON FULL чрез онлайн заявка на сайта на телекома, ще получи филмовия пакет HBO и Cinemax безплатно за целия срок на договора.

Пакетът включва каналите HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax 2 в HD качество, предлага достъп и до онлайн платформата HBO Max. Vivacom предоставя и HBO On Demand през своята EON Видеотека.

Това лято зрителите могат да гледат разнообразни премиерни заглавия в мрежата от канали и платформи на пакета HBO и Cinemax. В онлайн видеотеката HBO Max се завърна и продължението на хитовия сериал „Сексът и градът“ – „Просто ей така“, където трите приятелки се изправят пред нови предизвикателства. Сред вълнуващите заглавия в HBO и Cinemax са документалния филм, носител на Оскар – „Ирландско сбогуване“, както и пълнометражните продукции „Божиите създания“ с Пол Мескал и Емили Уотсън и „Погледни ме“ с Хавиер Бардем и Крис Рок.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *