CORSAIR представи премиум модулно бюро – Platform:6

В рамките на Gamescom в Кьолн, Германия, CORSAIR представи Platform:6, универсално модулно бюро за геймъри, създатели на съдържание и професионалисти. Работното пространство е с широчина от 183 см. (6ft.) и може да се разширява още.

С разнообразни конфигурации, предлагащи широк избор от функции, като моторизирана регулируема височина, избор на материал за повърхността и разширяема релсова система, потребителите ще имат възможност да проектират свой Platform:6, използвайки онлайн конфигуратора на CORSAIR.

Модулната релсова система, използваща универсален стандартен алуминиев T-образен кръстосан профил, странични релси и горни релси, е вградена във всеки Platform:6 и предоставя съвместимост със стотици аксесоари и добавки. Възможно е и добавянето на лични 3D принтирани аксесоари.

Тези, които изберат регулируемата височина, могат да изберат вариант на Platform:6 с два електрически мотора, които бързо и тихо движат повърхността на бюрото до желаната позиция с помощта на контролер с LCD дисплей и бутони за регулиране и запазване на позиции. Повърхността е налична с избор от класическо кафяво или с черен ламинат.

Включените две мониторни рамена са готови за настройка с два монитора, докато голямата тавичка за управление на кабелите RapidRoute задържа кабелите скрити в пространство, достатъчно голямо за удължители. Още управление на кабелите и съхранение на малки предмети се предоставя чрез вътрешна поставка с USB Type-A и Type-C портове за зареждане и т.н.

Има странични разширения от двете страни на бюрото за допълнителни 30 см х 70 см, с опционални закачалки. Ексклузивната горна дъска Elgato Multi Frame, налична само за Platform:6, предоставя още повече места за монтаж за организиране на устройства и аксесоари, с адаптери за продуктите Elgato Multi-Mount и Flex Arm.

Новото бюро се очаква през последното тримесечие на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *