Седмият сезон на Рик и Морти дебютира на 16 октомври по HBO Max

Седмият сезон на Рик и Морти, хитовият анимационен сериал за възрастни, ще има премиера по целия свят, включително в България, на 16 октомври в HBO Max. Новият сезон ще дебютира в над 134 държави на 38 езика, включително с български субтитри.

Рик и Морти е комедия №1 за телевизионното излъчване на трети, четвърти, пети и шести сезон в Щатите и се превърна в мултиплатформена сензация. Сериалът достигна над 19 млн. зрители за телевизионното си излъчване през 2022 г. в САЩ и остава топ поредица в щатската платформа Max за същия период.

Анимационният сериал за възрастни се нарежда сред десетте най-популярни заглавия в услугата в HBO Max и в Европа. Рик и Морти е носител на две награди Еmmy за “Изключителна анимационна програма” и в момента е номиниран за трета.

Всички предишни сезони са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max, заедно с други анимационни поредици за възрастни на Adult Swim – Самурай Джак, Първобитно, Зомби майка, Господин Пикълс, Пилето робот, Орденут на еднорога, Металокалипсис, Жилищен комплекс “В”, Живееш само веднъж, Тъка и Бърти, Приятел ” усмихни се”, Кралски Крекери, Рейнджър с орлово сърце, Бърдгърл и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *