Panasonic представя нови еър фраери в линията Experience Fresh

Panasonic представя четири нови допълнения към своята линия за кухненски уреди “Experience Fresh” – разширяване на гамата комбинирани микровълнови фурни с NN-DF38P и NN-DF37P, и въвеждане на два нови модела air fyers (еър фраери) за европейския пазар NF-CC600 и NF-CC500. В настоящия материал ще се спрем на еър фраерите.

От компанията споделят, че кухненски продукти са създадени да подпомогнат хората в стремежа им към цялостно благополучие и възможност всеки да се наслади и сподели здравословната храна и готварски практики. Кухненска марка “Experience Fresh” черпи вдъхновение от внимателни ежедневни ритуали на японския начин на живот, превръщайки здравословното готвене във възхитително и стойностно преживяване.

Технологии за готвене са вдъхновени от “Washoku”, което означава „традиционна японска храна“. Washoku набляга на методите за готвене, които запазват естествените хранителни вещества и умами на съставките, като насърчават вътрешното благополучие.

С еър фраерите NF-CC600 и NF-CC500, Panasonic разширява семейството си от кухненски уреди, които са достъпни в Европа. Функционирайки като малки фурни, еър фраерите имат потенциала да намалят консумацията на енергия и времето за готвене благодарение на по-малкия си капацитет, горните и долните нагреватели и технологията на въздушния поток. Осигурявайки допълнителна хрупкавост с по-малко мазнина, те са по-здравословен избор за вашата комфортна храна.

Еър фраерите на Panasonic имат вграден резервоар за вода, който дава възможност за добавяне на пара по време на процеса на пържене. Функцията за пара е предназначена да подобри хрупкавостта на храната и да спомогне за запазване на влагата в нея.

Горното и долното нагряване поддържат 360° пържене с въздух за равномерна хрупкавост за кратко време с по-малко обръщане. Предназначена за постигане на хрупкаво пържене без мазника, технологията за горещ въздух прониква в храната, за да изтласка излишната мазнина, така че да се насладите на здравословно готвене с ниско съдържание на мазнини.

Управлението чрез дисплея включва старт и пауза, време и температура и добавяне на вода, а LED сензорен панел с 11 цветни и лесни за разбиране икони на предварително зададени менюта позволява бързо и лесно да приготвите любимите ястия. Предварителните настройки за NF-CC600 са Пиле, Риба, Морски дарове, Пържоли, Наденици, Зеленчуци, Картофи, Пица, Кекс, Пържени картофи и Сушени плодове. Времето за готвене е от 1 до 60 минути, а температурният диапазон е от 80°C до 200°C.

Моделите NF-CC600 и NF-CC500, и двата с мощност 1400W, са с компактен и стилен дизайн. NF-CC600 (26.7cm x 35.7cm x 35.5cm) има капацитета от 6 литра и тежи 5.4kg, а 5-литровият NF-CC500 (26.5cm x 36.0cm x 32.8cm) тежи 4.79kg.

Двата модела се очакват да бъдат налични от пролетта на 2024 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *