KIVI с нови продукти на изложението IFA

KIVI е международна компания, основана през 2016 г. в Киев, Украйна, специализирана в разработката и производството на смарт телевизори. За своите 6 години на пазара, компанията е продала над 1 500 000 телевизора. Новите продукти се разработват в Центровете за изследване и разработка на компанията, разположени в Украйна, Унгария и Китай, а производството се извършва чрез договорни отношения с големи фабрики, включително и в Полша.

KIVI взема участие за втори път на изложението IFA в Берлин. Тази година на своя щанд компанията представя смарт телевизори, специално проектирани за детски стаи и кухни, както и основната серия телевизори KIVI за 2024 г., с придружаващи ги аксесоари. Най-новата гама продукти на KIVI е планирана да се появи на пазара през четвъртото тримесечие на 2023 година.

KIVI KidsTV и KIVI KitchenTV

Новата продуктова серия на компанията е под името Torn on KIVI, Room by room. Тя включва моделите KIVI KidsTV и KIVI KitchenTV. Новият 32-инчов KIVI KidsTV е с Full HD резолюция, уникален дизайн и допълнителни функции, подходящи за детската стая. Предният панел, стойките и централната основа на устройството са с Block-Style дизайн, наподобяващ строителни блокчета.

Дизайнерите на модела уверяват, че дори при интензивна употреба, смарт телевизорът остава невредим и може да работи много години. Екранът му е защитен със здраво закалено стъкло, което може да устои на надрасквания от домашни предмети и удари, като, например, футболна топка или тежка играчка. KIVI KidsTV е оборудван с Low blue light технология, която предпазва очите от потенциално опасната синя светлина, излъчвана от екрана.

KIVI KitchenTV включва в комплекта компактна висококачествена подвижна стойка. Тази стенна стойка позволява на потребителите да завъртат екрана във всяка посока, да регулират височината и наклона му, както и разстоянието от стената, осигурявайки оптимални ъгли за гледане. Моделът разполага с 32-инчов Full HD екран, а рамката е с елегантен дизайн в бял цвят. KIVI KitchenTV е оборудван с детектор за дим, вграден в задния му панел. Защитната функция работи дори когато телевизорът е изключен. Моделът работи под операционната система Android TV 11.

Актуализирана основна серия смарт телевизори

Продуктовото портфолио на KIVI за 2024 г. включва също и други смарт телевизори в различни размери и в два цвята – черен и бял. Отличителна черта на тези устройства е безрамков дизайн. Гамата предлага модели с размери на екрана от 24 до 65 инча.

Специално за спални, марката представя модели с размери 43 и 55 инча. Те са оборудвани с интегрирана нощна лампа AlumiGlow, която излъчва мека светлина. Нощната лампа може да бъде активирана дори когато телевизорът е изключен. Смарт телевизорите от новата серия работят под съвременната операционна система Android TV 11.

Моделите телевизори от серията за 2024 г. включват и технологии за подобряване на изображението като HDR, MEMC, Max Vivid, Ultra Clear и Super contrast control. Серията смарт телевизори от KIVI, представена на IFA 2023, идва и с актуализирано дистанционно управление. Сред новите характеристики прави впечатление луминесцентното покритие, което отразява светлината и улеснява намирането му в тъмното; ергономичните бутони; възможността за управление на нощната светлина (за KIVI KidsTV и моделите за спални); и интегриран чувствителен микрофон за гласово управление. Цветът също е обновен, като KIVI предлага дистанционно в тъмно синьо, което го отличава от стандартните черни модели на пазара.

Стенните стойки на KIVI са подходящи за повечето съвременни смарт телевизори и включват комплект за бърза инсталация. Гамата е разделена на три серии: Basic, Motion и Slim, които се различават по функционалност и дизайн.

One thought on “KIVI с нови продукти на изложението IFA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *