Сериалът по играта Twisted Metal е наличен в HBO Max

Новият сериал Twisted Metal, базиран на класическата поредица игри за PlayStation, вече е наличен за гледане в HBO Max. Високооктанова екшън комедия, базирана на оригиналния сценарий на Рет Рийз и Пол Верник (Deadpool, Zombieland) проследява съдбата на Джон (устат аутсайдер с мотор), който трябва да достави мистериозен пакет в постапокалиптичната пустош.

С помощта на крадец на коли той ще се изправи срещу диви мародери, управляващи превозни средства за унищожение, и други опасности по пътя, включително ненормален клоун, който кара камион за сладолед. В главната роля виждаме Антъни Маки. Действието в сериала се развива 20 години след като бедствие е превърнало САЩ в пустош. Все още има големи градове, но всички те са обградени със стени, за да се предпазят от беззаконния и опасен свят навън.

Актьорът Антъни Маки влиза в ролята на Джон Доу – който говори толкова бързо, колкото и кара. Без спомен за миналото си, Джон получава възможността на живота си – да сбъдне желанието си да намери общност, но само ако успее да оцелее в жестокостта на пътя между крепостните градове.

Всички десет половинчасови епизода са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *