Vivacom e партньор на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria

За втори път през месец септември Vivacom ще подкрепи родната геймърска сцена, като телекомът ще предостави високоскоростен интернет през своята най-високоскоростна 10GIGA мрежа за провеждането на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria. Първите кръгове на състезанието ще бъдат изиграни онлайн, а големият финал ще бъде отпразнуван със събитие на живо в „Централен военен клуб“ в гр. София, на 24-ти септември от 14:00 часа.

От телекома обещават гейминг изживяване без ограничение в капацитета на мрежата, без лаг и лесен онлайн стрийминг. По време на големия финал на Dota Masters Bulgaria Vivacom ще осигури на всички посетители безплатен достъп до Wi-Fi мрежа чрез специални гейминг кули, които разпръскват сигнала и могат да зареждат кабелно или безжично смарт устройства. Турнирът ще бъде с вход свободен, като феновете на гейминга ще могат да видят на живо световноизвестни Dota играчи и да се насладят на тематично Cosplay събитие.

Всеки участник в публиката ще има шанса да се включи в томбола с награди, организирана от Vivacom. Участието в лотарията изисква свързване към Wi-Fi кулите на телекома или регистрация през сайта vivacom.bg с QR код, раздаван от промоутъри на място. Двама души ще спечелят двата сгъваеми флагмана на Samsung – Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *