Мotorola представи edge 40 neo

Motorola представи най-новите си смартфон попълнения, edge 40 neo и moto g84 5G и moto g54 5G.

Новият motorola edge 40 neo се предлага с тънък корпус (7,76 мм), а извитите ръбове на устройството правят смартфона лесен за държане, носене и поставяне в джоба на всеки. Освен това, той има сертификация IP68. В допълнение, новият edge има 50MP Ultra Pixel сензор на камерата с технология за бърз фокус и 16 пъти по-бърза работа при слаба светлина за невероятни нощни снимки.

edge 40 neo е първото устройство на Motorola edge в EMEA, което използва функциите на Lenovo за намаляване на емисиите на CO2, за да подпомогне редуцирането им, както и борбата с климатичните промени, през целия му среден жизнен цикъл. Освен това то пристига в 100% безпластмасова опаковка, която се състои от соево мастило и 60% рециклирани материали, като сив картон, крафт хартия и прозрачна хартия. Благодарение на колаборацията с компанията agood, motorola edge 40 neo се предлага и с калъф на 100% растителна основа. Всеки калъф съответства перфектно на избрания от потребителите цвят на motorola edge 40 neo по Pantone.

В продължение на дългогодишното партньорство на Motorola с Pantone, edge 40 neo е най-новото устройство с тези експертно подбрани цветове – Black Beauty, дълбок черен тон с матова акрилна основа, и два ярки варианта – Soothing Sea и Caneel Bay, които се отличават с покритие от веган кожа.

50MP Ultra Pixel камера използва 40% по-големи пиксели от предишното поколение устройства, като пропуска повече светлина, а има и отптична стабилизация. Освен това са налични 13MP сензор с ултраширокоъгълен обектив с Macro Vision и 32MP селфи камера.

motorola edge 40 neo разполага с 5000mAh батерия с 68W TurboPower бързо зареждане, което зарежда от 0% до 50% за 15 минути. Освен това има 6,55-инчов pOLED дисплей и 144Hz честота на опресняване. Екранът е с 10-битов цвят и стандарт DCI-P3, както и максимална яркост 1300 нита.

Заложено е на чипсет MediaTek Dimensity 7030 с 5G възможности. Motorola edge 40 neo работи с Android 13.

motorola edge 40 neo ще бъде в продажба в България от средата на септември с начална цена от 649 лв. Устройството ще се предлага в цветовете Caneel Bay, PANTONE Black Beauty and PANTONE Soothing Sea.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *