Acronis добавя технологии с изкуствен интелект в решението си за кибер защита Cyber Protect Home Office

Acronis представи най-новата версия на цялостния си пакет за кибер защита и бекъп – Acronis Cyber Protect Home Office. Обновеното софтуерно решение включва цялостен набор от функционалности, включващи създаване на защитено резервно копие, защита базирана на изкуствен интелект (ИИ) и защита на цифровата идентичност.

Пакетът е подходящ както за лични нужди, така и за цели семейства или дори малки фирми.
От компанията си партнират с Iris Powered by Generali (“Iris”), добавяйки решението Identity Protection. В днешно време този тип защита става все по-важна поради навлизането на ИИ и и кибер заплахи. В тази връзка до момента през 2023 г. FTC съобщава за 1.4 млн. случая на кражба на идентичност.

Identity Protection от Iris в Acronis Cyber Protect Home Office помага за подсигуряването на личната и финансова информация от използване от злонамерени лица за извършване на измамни дейности и предоставя на потребителите щит срещу разнообразни цифрови рискове, от пробиви в данните до кражба на идентичност и други.

Ключовите функции на Acronis Cyber Protect Home Office включват:

  • Подобрение на киберсигурността с ИИ: Иновативният ИИ проактивно идентифицира и отстранява потенциални заплахи, като осигурява допълнителен слой сигурност срещу кибератаки, включително автоматично възстановяване след атаки с рансъмуеър. Можете да активирате функционалността за двуфакторна оторизация (2FA), за да увеличите сигурността си.
  • Резервно копие и клониране
  • Identity Protection
  • Кибер застраховане: Тази функционалност предоставя решение за цифрови заплахи със сертифициран експертен опит и покриване до 1 млн. долара за компенсация при кражба на идентичност.
  • Управление на разстояние
  • Мобилно приложение и резервно копие

Acronis Cyber Protect Home Office е достъпен за закупуване онлайн и чрез избрани партньори, с годишни пакети от $49.99.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *