Genesis Thor 660 и с Gateron Brown суичове

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи нова версия на своята компактна механична клавиатура Thor 660, която вече се предлага и с кафяви суичове, което я прави подходяща и за работа.

Продуктът може да бъде свързан чрез USB или през Bluetooth. Това позволява лесна работа с лаптопи, смартфони и компютри, както и превключване между поддържаното свързано оборудване.

Целият комплект е сравнително малък и не заема много място на бюрото. Нещо повече, клавиатурата може да работи в режим на батерия (3000 mAh), което елиминира необходимостта от полагане на кабели през бюрото. Визуалните ефекти, от друга страна, се осигуряват от RGB осветление с PRISMO ефект.

Също като предишния модел с Gateron Red суичове, Thor 660 Gateron Brown идва в компактен 60% размер с 61 клавиша. Gateron Brown суичовете осигурява висока производителност при игри и живот до 50 милиона клика при сила на задействане от 55 г и точка на активация от 2 мм. Новите суичове се характеризират и с по-отчетлив клик, което е особено важно не само за игри, но и за писане.

Обновената версия с Gateron Brown суичове ще се предлага на цена от около 150 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *