Ето какво очакваме в SkyShowtime до края на годината

SkyShowtime е дом на новите заглавия от Paramount Pictures и Universal Pictures и по-късно през годината и през 2024 г. ще представи още повече премиери, като очакванията са за 50% от хитовете в боксофиса за 2023 г.

Сред големите хитове на 2022 г., които все още се предлагат за стрийминг от услугата, са: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion и Minions: The Rise of Gru. През септември в платформата дебютират Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, Poker Face и Codename: Annika. 

След това през октомври ни очакват:

The Family Stallone, нов документален сериал със семейството на Силвестър Сталоун.
Special Ops: Lioness, вдъхновен от реално съществуваща военна програма на САЩ, проследява живота на Джо (Зоуи Салдана), която се опитва да намери баланс между личния и професионалния си живот, докато същевременно се изправя лице в лице срещу тероризма в ролята си на агент на ЦРУ.
Fleeting Lies, испански оригинален сериал на SkyShowtime, проследяващ животът на Лусия (Елена Аная), която е предадена от нейния съперник в надпреварата за директорско място и е обвинена в промишлен шпионаж.

През ноември идват:

Frasier, триумфалното завръщане на култовата комедия.
Dreamland драма за тайни, лъжи, любов и стремежи в семейство от четири сестри. Действието се развива в Маргейт, слънчев английски морски курорт, и е черна комедия, която разглежда взаимоотношенията между жени от няколко поколения и техните (донякъде объркани) връзки в семейството.
Renfield, модерна приказка за чудовища, разказва историята на лоялния, но изтерзан слуга на Дракула, най-самовлюбеният господар, който историята познава.
The Super Mario Bros. Movie.

Премиери през декември са:

Lawmen: Bass Reeves е нов сериал антология с изпълнителни продуценти номинирания за наградата „Оскар“ Тейлър Шеридан и номинирания за награда Emmy Дейвид Ойелово. Transformers: Rise of the Beasts.

В началото на 2024 г. абонатите на SkyShowtime могат да очакват още съдържание, включително The Curse – оригинален сериал на SkyShowtime, който прекрачва границите на жанровете и изследва как предполагаемо проклятие разрушава взаимоотношенията в младо семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *