Кои са световните изложения, на които ще бъде представена новата потребителска електроника?

Обикновено най-добрите разработки в света се представят на водещи събития, които събират милиони посетители от цял свят. Сред участниците са не само добре известни глобални марки, но и т. нар. B-марки, които представят своите продукти пред потенциалните клиенти. В началото на месеца KIVI участва за втори път на изложението IFA в Берлин, Германия, където представи своята нова продуктова линия. Заедно с компанията споделяме някои от важните дати за технологичната общност през 2024 г.

Следете големите световни търговски изложения, за да бъдете първите, които ще се запознаят с новостите при умните телевизори и другите видове потребителска електроника.

9-12 януари 2024 г.

CES е най-мащабното световно изложение за потребителска електроника – тестова площадка на революционни технологии и глобални иновации. Сред участниците, които присъстват всяка година на изложението, са технологични гиганти, създатели на съдържание, производители и дистрибутори на оборудване и компоненти за технологичния сектор.

По време на CES специално внимание ще бъде обърнато на технологичните разработки, които се очаква да намерят мястото си в домовете на потребителите. Затова ви съветваме да следите новините около CES, за да сте първите, които ще научат кои са технологиите на бъдещето.

26-29 февруари 2024 г.

MWC (Световен мобилен конгрес) е вероятно най-голямото международно търговско изложение, посветено на мобилните технологии, дигиталното съдържание и технологичните джаджи. По традиция най-новите устройства и разработки се представят на MWC, който се провежда в Барселона. Както досега, така и следващата година очакваме да видим нови продукти от производителите и да бъдем осведомени за нови инвестиции в стартъпи.

4-7 юни 2024 г.

COMPUTEX е мащабно изложение, обединяващо технологични професионалисти от цял свят, особено от азиатските региони. Събитието се провежда в столицата на Тайван, Тайпе, където се събират стотици хиляди гости. То е сред най-големите световни изложения за революционни технологии и иновации в областта на компютърната техника, изкуствения интелект и в производството на компоненти за технологичния сектор. Именно новите продукти, представени на COMPUTEX, служат за прототип при създаването на модерната битова електроника.

6-10 септември 2024 г.

IFA Берлин е ежегодно световно изложение за битова електроника, което се провежда за първи път през 1924 г. В наши дни „Berlin radio show“ (както също е известно изложението бел. ред), е едно от най-посещаваните събития, където най-известните брандове са удостоени с честта да представят своите нови продукти. Следващата година изложението ще отбележи своята 100-годишнина, по случай която организаторите обещават специална „фестивална“ програма.

Тази година, в рамките на IFA, на специален брандиран щанд компанията KIVI представи своите нови продукти: KIVI KidsTV – смарт телевизор, предназначен за деца, KIVI KitchenTV – смарт телевизор, предназначен за кухненски помещения, както и основната линия телевизори на KIVI за 2024 г. с аксесоари към тях.

KIVI KidsTV се отличава със своя уникален дизайн, който позволява детския конструктор (включен в комплекта) да бъде закрепен към рамката и стойката на телевизора. Екранът на новия модел е изработен от закалено стъкло, устойчиво на удари и предотвратяващо инцидентни наранявания, чиято повърхност също така може да бъде използвана за писане или рисуване с маркер. На задния панел на телевизора е интегрирана нощна лампа, която излъчва мека светлина дори когато устройството е изключено.

KIVI Kitchen TV е оборудван със специална стенна стойка, осигуряваща пълно движение и лесен монтаж в кухнята. Този модел ви позволява да гледате телевизия от всяка точка на стаята. Разполага с детектор за дим и функция за гласово управление, за да ви улесни докато готвите или сте на мивката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *