Няколко нови продукта от Black Shark – часовник, слушалки, охладител и геймпад

Black Shark, компанията за гейминг аксесоари на Xiaomi, представи няколко нови продукта. Става дума за смарт часовника Black Shark S1, безжичните слушалки Lucifer, както и безжичен геймпад Green Ghost и нов охладител за смартфон – съвместимият с MagSafe MagCooler 3 Pro.

Смарт часовникът Black Shark S1 разполага с 1,43-инчов кръгъл AMOLED дисплей, метална рамка и сертификация IP68. Той поддържа Bluetooth и непрекъснато следене на сърдечния ритъм и наситеността на кръвта с кислород. Часовникът може също така да проследява над 100 видове спорт и издържа до 10 дни с един заряд при нормална употреба.

Black Shark S1 се предлага в черен цвят и с цена 50 долара. Часовникът може да се предварително поръчва от официалния уебсайт на Black Shark с доставка в цяла Европа.

Black Shark Lucifer са с отворен дизайн, 16,2 мм говорители, Bluetooth 5.3 свързаност и сертификация IPX4. Тук с един заряд се предоставя до 7 часа плейбек и до 28 часа с включената в кутията батерия. Моделът също идва в черен цвят при цена 40 долара.

Новият MagCooler 3 Pro е съвместим с моделите iPhone 12 и по-нови и предлага RGB осветление. Той може да намали температурата на повърхността на iPhone с до 35°C. Също така получавате допълнителни контроли над вентилатора чрез приложението Shark Arsenal.

Геймпадът Black Shark Green Ghost има подредба близка до тази на Xbox аксесоар, с честота 1,000 Hz, два аналогови стика, D-pad и редица бутони. Контролерът е съвместим с всички модерни конзоли, PC, Mac, iOS и Android устройства. Той разполага с батерия с капацитет 1000 mAh и се зарежда чрез USB-C. Black Shark Green Ghost се продава на цена от 100 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *