Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 на 02.10 в София

Нови технологични решения ще бъдат представени на предстоящото роудшоу на Huawei. То носи името Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023: Digital & Green, Crеate New Value together и цели да презентира най-добрите предложения на компанията в сектор дигитализация и устойчивост.

Тазгодишното издание на събитието ще се състои на 02.10.2023, понеделник, от 10:00 до 18:00 ч. на паркинга на бизнес парк Мегапарк, бул. „Цариградско шосе“ 115Г.

Гостите на изложението ще получат възможността да се запознаят с технологии на Huawei, като Datacom, както и със зелени решения, като Green Data Center, All-Optical Campus. Ще бъдат представени и различни иновативни технологии за образователния и правителствения сектор, електронното здравеопазване и редица други индустрии.

Посетителите ще се срещнат лично с екип от експерти, за да се запознаят с продуктите на Huawei от първа ръка и да получат информация относно техните уникални характеристики и функционалностите, които технологиите предлагат.

Роудошуто на Huawei се провежда в над 70 града в цяла Европа в границите на Швеция, Дания, Франция, Португалия, Полша, Германия, Испания, Сърбия, Унгария, Холандия, Швейцария, Люксембург, Белгия, Норвегия, Финландия, България, Гърция, Турция, Румъния, Австрия, Чехия и Ирландия. Целта на пътуващите ежегодни събития е да съберат на едно място експерти, партньори и ентусиасти, обединени от интереса им към най-новите и актуални технологични устройства за различни бизнес и потребителски цели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *