Часовникът с елементи от злато, Huawei Watch Ultimate Design, ще се предлага в България

Наскоро се състоя европейската премиера на редица нови носими устройства на Huawei, като имахме възможност да посетим лично събитието, което се проведе в Барселона, Испания. Сред новите попълнения е и премиум часовникът Watch Ultimate Design, който включва елементи от 18-каратово злато.

Сега от компанията споделят, че България ще е една от малкото страни в Европа, в които ще се предлага новият модел. Повече информация в тази насока се очакват на 18 октомври на сайта на компанията. Иначе обявената цена за европейския регион е 2999 евро.

Иначе Watch Ultimate Design е част от наскоро обявената стратегия на Huawei – Fashion Forward. Тя очертава нов път за най-новите носими устройства на Huawei, при които ексклузивният дизайн и ювелирната изработката се съчетават с иновативните технологии.

Моделът бе отличен и с EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch от Expert Imaging and Sound Association (EISA). Той е изработен от 18K златна сплав с уникално съотношение на метални елементи, като съдържанието на злато е 75% . Безелът на часовника се състои от шест секции, които са ръчно инкрустирани чрез технология за златна инкрустация, постигната чрез усъвършенствана изработка в керамична форма.

Злато се съдържа и в скала на панела, за която е използвана PVD технология и лазерно гравиране, при който символите се гравират чрез тристепенен чрез лазерен процес на 5 микронни нива, за да се получи безупречна текстура. След полагането на златото чрез технология за вакуумно-йонно покритие, се прилага релефен печатен модел, създаващ златен прахообразен ефект.

Watch Ultimate Design разполага с лека верижка с механизъм за закопчаване тип пеперуда, която може лесно да се регулира според размера на китката на потребителя. Тя се състои от 12 пластини (1,45 мм на пластина) с размери общо 17,4 мм, така че часовникът да може да се през различни етапи от живота му и евентуална промяна на обиколката на китката. Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат. Той представлява златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време.

Налични са богат набор от функции за здраве и фитнес, включително мониторинг на различни аспекти на здравето чрез TruSeenTM 5.0+: от сърдечно-съдовото здраве до нивата на кислородно насищане на кръвта (SpO2). Той притежава и стандарт за водоустойчивост ISO 22810 и е преминал стандартни тестове EN13319 за водолазно оборудване, издържайки истински 100-метрови гмуркания в 4 различни режима, което включва техническо и професионално гмуркане.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN поддържа до 2 седмици живот на батерията и зарежда до 25% капацитет само за 10 минути. Той е съвместим и с Android, и с iOS смартфони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *