FOX вече е STAR Channel

С настъпването на октомври добре познатите досега канали FOX вече стават STAR Channel. Така вече можете да гледате каналите STAR Channel, STAR Life и STAR Crime с новата визуална идентичност. Каналите запазват досегашните си позиции в програмата.

Каналите предлагат разнообразно познато съдържание със заглавия като „Семейство Симпсън“, „Касъл“ и „Кости“, но и нови продукции като комедийния сериал „Убийства в сградата“ с участието на Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес, приключенската екшън поредица „Истински лъжи“, модерен прочит на филма със същото заглавие, и полицейската драма „Внимание: Отдел „Издирване“ наред с много други.

Предстоят и пет поредни недели със супергеройски приключения, с Марвел киновечери по STAR Channel.

Заедно с промяната в облика си каналът ще донесе и премиерни сериали като „Гаслит“ с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен и „Малки пожари навсякъде“ с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли. Зрителите ще имат възможността да прекарат часове и с любими герои като дамите от Уистерия Лейн, добре познати от емблематичната за канала поредица „Отчаяни съпруги“, както и с професионалистите от „Анатомията на Грей“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *