iPhone 15 с тригодишна безплатна гаранция от Yettel

През септември Apple представи новата си серия смартфони iPhone 15, като традиционно това е и една от най-очакваните премиери през годината. Доставките на новите модели вече започнаха за iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max

В основните модели отчитаме добавката на чипсета А16 (дебютирал миналата година при iPhone 14 Pro), подобрени дисплеи, Dynamic Island и основна камера с 48MP сензор. Всички нови модели на iPhone 15 идват с USB-C порт за зареждане, a Pro версиите са и с титаново покритие на корпуса.

Yettel дава възможност на потребителите закупили някой от новите модели от телекома да се възползват от 3 години безплатна гаранция, вместо обичайните две. Телекомът е първият мобилен оператор в България, който предлага тази услуга за всички смарт телефони в портфолиото си. Новата политика на Yettel влезе в сила през февруари тази година и цели да удължи живота на любимите устройства на потребителите. 

С прибавянето на една цяла година към стандартния гаранционен срок клиентите имат възможност да удължат периода на подмяна на своите устройства, като по този начин се намалява и електронният отпадък, отделян в природата.

Допълнителна застраховка и собствен сервиз

Освен по-дългата гаранция за всеки закупен iPhone, Yettel предлага на своите клиенти и още допълнително спокойствие под формата на застраховка „Смартфон протект+”. Тя покрива както случайна повреда – като счупване на екрана и намокряне, така и умишлена такава, причинена от някой друг -например кражба. Застраховката има покритие в целия свят и започва да тече веднага след сключването ѝ. За новия iPhone 15 цената на застраховката „Смартфон протект+“ започва от 17,99 лв./месец, а за Pro версията от 22,99 лв./месец, като първата месечна премия е безплатна за клиента.

За още по-качествено обслужване Yettel разполага и със собствен оторизиран сервиз от Apple, където всяко повредено устройство получава професионално отремонтиране и диагностика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *