Отново на училище с достъпния Redmi 12 5G и Уча.се

Настъпи есента, а с това разбира се започна и новият училищен срок, като учениците се завръщат в класните стаи. В днешно време образованието и комуникациите вървят ръка за ръка, като понякога се налага да сменим смартфона с нов ако той вече не ни върши работа.

В това отношение едно от достъпните и актуални попълнения с 5G свързаност е Redmi 12 5G на Xiaomi. Моделът предлага доста добро съотношение между цена и параметри, като ще е добър избор за стартово устройство за учениците.


HDR режим на Redmi 12 5G

Той работи плавно благодарение на 4-нанометровия чипсет Snapdragon 4 Gen 2. Така няма да има забавяне при търсене на информация, а и работа с документи.

Освен това има голям дисплей с диагонал 6.79 инча и резолюция Full HD+, на който спокойно да се четат документите, а и да се гледат образователни клипове. Има и сертификация от SGS за ниски нива на синята светлина, което намалява натоварването на очите.

За заснемането на висококачествени снимки от важните събития през деня, или по време на почивката, Redmi 12 5G разполага с двойна камера, включваща 50MP главен сензор. Също така е налична издръжлива 5000 mAh батерия, която няма да ви изостави. Налични са и полезни добавки като 3.5 мм жак за слушалки и IR дистанционно. Също така, чрез сертификацията IP53, телефонът може да издържи напръскване с вода.

Redmi 12 5G е с цени от 300 до 400 лв. в зависимост от вградената памет, което го поставя в бюджетния клас и не изисква голяма инвестиция за покупка.

Междувременно Xiaomi и Уча.се имат промоционална кампания до 21 октомври и всеки който закупи телефон от различните продуктови серии на бранда, включително Redmi 12 5G, има възможност да спечели едногодишен ваучер за образователната онлайн платформа Уча.се.

За да участвате в томболата трябва да регистрирате касовата си бележка или фактура от покупката на https://xiaomi-bulgaria.bg/back-to-school-ucha-se/. В края на кампанията ще бъдат изтеглени общо 12 победители. Ако сте сред тях ще получите ваучер за едногодишен абонамент за Уча.се.

В платформата има видео уроци, тестове и преговори с мисловни карти по всички предмети и за всички класове от официалната училищна програма. Налични са и видео уроци по чужди езици, финансова грамотност и т.н. Решението дава възможност за бързо откриване на информация свързана с образователните предмети и нейното по-лесно усвояване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *