Logitech има нова ергономичната клавиатура – Wave Keys

Logitech представи Wave Keys, безжична ергономична клавиатура, предлагаща специален вълнообразен дизайн и компактно оформление. В допълнение клавиатурата разполага с интегрирана омекотена подложка за китките.

Вълнообразната форма на Wave Keys поставя ръцете, китките и предмишниците в естествена позиция за писане, а интегрираната омекотена подложка осигурява повече опора за китките през целия ден. Клавиатурата се предлага в България в цвят графит.

Wave Keys е сертифицирана като въглеродно неутрална, подобно на останалите продукти на Logitech, а хартиените опаковки идват от FSC-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Пластмасовите части на Wave Keys в цвят графит включват 61% сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника.

Wave Keys е съвместима с няколко операционни системи и се свързва с до 3 устройства наведнъж, като Mac, PC и iPad, чрез Bluetooth или включения приемник Logi BOLT.

Wave Keys е най-новото допълнение към серията ERGO на Logitech, заедно с вертикалната ергономична мишка LIFT. Клавиатурата е преминала през няколко етапа на потребителски тестове, включително в лабораторията Ergo Lab на Logitech, и има печат за одобрение от US Ergonomics.

Wave Keys ще се предлага в цвят Graphite от 13 октомври 2023 г. на www.logitech.com и при други търговци на дребно в България на препоръчителна цена от 159,99 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *