Acronis CyberApp Standard ускорява интеграцията със Cyber Protect Cloud

Acronis обяви Acronis CyberApp Standard – нова технология за интеграция, която разгръща екосистемата на компанията за трети страни, като им предлага средствата, необходими за гладко интегриране на техните продукти и услуги в Acronis Cyber Protect Cloud.

Acronis CyberApp Standard е рамка, която позволява на вендорите да се интегрират в платформата на Acronis с изначално вградени собствени работни процеси, известявания, предупреждения и отчети. Така при работата с приложенията на Acronis и тези, които биват интегрирани, се осигурява унифицирано потребителско изживяване. Повишава се ефективността и се намаляват грешките.

Вендорите, които имат интерес да станат част от екосистемата на Acronis, получават достъп до партньорския портал. Това им дава възможността да изграждат приложения, да споделят детайли на приложения, да качват маркетингови материали и да публикуват директно в Каталога на приложенията.

Екосистемата на Acronis намалява сложността и предоставя достъп до над 50 центъра за данни, за да позволи на вендорите да предоставят решения, съответстващи на различните местни регулации. Технологичните вендори могат да се възползват от партньорство с Acronis, като се присъединят към програмата #CyberFit Technology Partner Program и работят заедно върху съвместни продажби и маркетингови дейности.

Acronis Cyber Protect Cloud е решение, което съчетава бекъп и възстановяване на данни, киберсигурност, управление и автоматизация, изградени върху платформата на Acronis. Портфолиото на екосистемата на Acronis включва повече от 200 продукта и услуги на трети страни, включително LastPass, Rewst, SendMarc, Canauri, Infima Security, Autobahn Security.

От компанията канят партньорите, желаещи да научат повече, да участват във форума Acronis CyberApp Build във вторник, 24 октомври 2023 г., от 11:00 ч. EDT/ 15:00 ч. GMT, като посетят https://acronis.events/event/acronis-cyberapp-build/ за регистрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *