Vivacom предлага часовниците Huawei Watch GT 4 на специални цени

Най-новата серия смарт часовници на марката Huawei Watch GT 4, вече може да бъде намерена и във всички магазини на Vivacom или онлайн на специалните цени от 9.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 300. Освен това, клиентите ще имат възможността да се възползват и от е-ваучер, който ще им предостави отстъпка от редовната цена на смарт часовниците Huawei Watch GT 4 в размер на 50 лв., включително в цените на vivacom.bg. Офертата ще продължи до 31 октомври 2023 г. или до изчерпване на количествата.

Двата варианта, които допълват серията и вече са налични са Huawei Watch Grey GT 4 46 mm и Huawei Watch GT Silver 4 41 mm със стоманена каишка. Watch GT 4 46 mm пристига с впечатляващ осмоъгълен корпус, а 41-милиметровият вариант предлага елегантен и изчистен външен вид, наподобяващ бижу. Възможностите за персонализация на устройствата от серията Watch GT 4 са неограничени и обединяват над 25 000 циферблата, налични в галерията.

Устройствата позволяват още на потребителите да проследяват съня си много по-задълбочено и впоследствие да коригират навиците си. Освен това, добавената функция за анализ на основни показатели и предсказване на менструалния цикъл може да бъде полезна за много жени, борещи се с нередовна менструация.

46мм-ите модели от новата серия на Huawei имат 2 седмици живот на батерията, а дамските 41мм една. Моделите от серията са достъпни за всички потребители, защото са съвместими с iOS и Android.

След успешния пре-ордер период, интереса към GT 4 бележи ръст спрямо GT 3 серията като освен традиционно добре представящите се черен и златен вариант, впечатление прави и повишеният интерес към новият GT 4 в зелен цвят. В допълнение клиентите на Vivacom могат да тестват на живо новите варианти на GT 4 в силвър и грей в избрани магазини на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *