A1 включва Netflix сред добавките към мобилни услуги и ТВ

А1 предлага стрийминг платформата Netflix, като достъп до услугата ще имат клиентите на мобилни услуги и на домашна ТВ. И трите плана на Netflix (Basic, Standard и Premium) са достъпни за потребителите, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1.

Netflix ще бъде включен в ТВ тарифата А1 ТВ 200 MAX за целия срок на двугодишния договор. Абонатите на останалите ТВ и мобилни планове могат да използват Netflix за определен период от време, според техния план, и след това да я закупят като допълнителна услуга.

Netflix е водещата стрийминг платформа с повече от 247 млн. платени абонамента в над 190 страни, която предлага широк избор от телевизионни предавания, игрални, анимационни и документални филми и други. Съдържанието на Netflix в България е достъпно на английски език – звук и субтитри.

Basic планът на Netflix е включен в премиум тарифата за домашна телевизия – А1 ТВ 200 MAX за целия период на абонамента от 24 месеца и за един месец в тарифата А1 ТВ 200+. Клиентите на мобилните планове Unlimited също могат да се възползват от Netflix Basic, като го добавят към плана си за период до 6 месеца. След изтичането на промоционалния срок, потребителите ще започнат да заплащат за избрания от тях план на Netflix.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *