Предстоящ уебинар на тема създаването на здравословна работна среда

Партньорите в социалната инициатива „Знаеш ли какво дишаш?“ организират на 9 ноември от 14:00 ч. специализиран уебинар на тема “Създаване на бъдещето на работното място: водещи практики”, на който се очаква присъствие на експерт от Министерството на труда и социалната политика.

През октомври стартира процедурата “Адаптирана работна среда,” част от Програма “Развитие на човешките ресурси” за периода 2021 – 2027 г. Тази програма предоставя възможност за фирмите да осигурят по-безопасни и по-благоприятни условия на труд в своите предприятия.

Тя предоставя 100% финансиране за фирми с персонал до 250 души и 80% за по-големите предприятия, като това прави възможно прилагането на тези важни инициативи в широк спектър от организации. Процедурата подкрепя дейности като подобряване на вентилацията, изграждане на места за отдих на работниците, предоставяне на защитно работно облекло, изграждане на парапети и предпазни конструкции и други, с цел да се осигури по-здравословна и безопасна работна среда.

Лектори на уебинара “Създаване на бъдещето на работното място:

Експерт от Министерството на труда и социалната политика
Христо Атанасов, основател на социалната кампания “Знаеш ли какво дишаш?”
Росилина Симеонова, експерт по трудова медицина
Светлозар Петров, HR експерт и основател на JobTiger
Илияна Мавродиева, психолог

Уебинарът се организира в рамките на социалната инициатива „Знаеш ли какво дишаш?“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *