Lenovo създаде колекцията дрехи Tab Wear

Lenovo анонсира сътрудничеството си с модните дизайнери RANRA, Kit Wan Studios и Maium. Заедно, те създават концепцията Lenovo Tab Wear Collection – иновативна, функционална и модерна линия, чиито дизайн позволява съхранението на таблетите на Lenovo в дрехата. В основата на концепцията е идеята за „времето на мен“.

Според Pew Research е ясно, че хората жадуват за повече „време за мен“, но са възпрепятствани да го направят приоритет. „Време за мен“ е личното време на хората, което им позволява да се грижат за здравето си, докато правят това, което искат, когато и където изберат.

Базираният в Лондон и Рейкявик дизайнерски екип за връхни дрехи – RANRA, създаде анорак с качулка за изолиране на светлината и шума и с т.нар. опаковачен колан, който позволява пълно потапяне и фокусиране дори по време на полет или пътуване с автобус или влак.

Базираният в Хонг Конг независим дизайнер на мъжко облекло – Kit Wan Studios, създаде модулен техно-брониран екзо-скелет, за да интегрира технологиите в уличното облекло.

Базираната в Амстердам Maium, която се фокусира върху модерни, функционални и готови за всякакви метеорологични условия дизайни, проектира яке, което се превръща в надуваем хамак, идеален за използване сред природата.

Водоустойчивият дизайн на RANRA взима под внимание излезлите от употреба материали, като включва рециклиран текстил и апликации. Kit Wan Studios подчертава важността на партньорството с местната търговия, снабдявайки се с материали от търговци на дребно в Хонг Конг. Дизайнът на Maium пък е изграден от рециклиран полиестер с еко слой от бионично покритие, който е ръчно изработен в помещенията за проби на сетифицираният производител на GRS – Oeko Tex-100.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *