Това са победителите от конкурса на Huawei XMAGE Awards 2023

Huawei обяви 57-те победители от наградите XMAGE Awards 2023. Глобалният конкурс за снимки, направени с устройства на Huawei, излъчи трима носители на Голямата награда, 17 победители в различните категории, 34 втори места и три почетни награди.

Тазгодишните победители бяха избрани от над 600 000 заявки, получени между 7 април и 15 август от участници от близо 100 държави. След Китай, петте държави с най-голям брой участници са Малайзия, Турция, Полша, Филипините и ОАЕ. Най-популярните използвани модели телефони са Huawei P60 Pro, P40 Pro и Mate 40 Pro.

„Драконови облаци“ на Домкар Калинаван Лагто от Филипините, „Авиошоу“ на Пьотр Себула от Полша и „Безстрашен орел“ на Доу Чуанли от Китай бяха отличени с големите награди. Всеки победител ще получи 10 000 долара от XMAGE фонда, за да подкрепи фотографията и да насърчи победителите да продължат да използват устройства на Huawei в бъдеще.

Тази година конкурсът включва набор от категории, включително „Нощна разходка“, „Портрет“, „Изкуство и мода“, „На открито“, „Здравей, Живот“, „Сториборд“, „Екшън“, „Разказване на истории“. Новите категории са добавени, за да помогнат на участниците да разгърнат своята креативност и да покажат своите уникални перспективи.

17-те най-добри в категорията победители и 34-те подгласници бяха избрани от всяка категория и всеки ще получи съответно 1500 долара и 1000 долара от фонда XMAGE.

Пълният списък с победители може да се види на официалния уебсайт: https://consumer.huawei.com/en/campaign/xmage

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *