Moto Unplugged – режим за откъсване от мобилния свят

Този месец Motorola представи Moto Unplugged, функционалност, която ще помогне на потребителите да се изключат за момент от мрежата. Този специализиран режим позволява на всеки потребител сам да определи времето за почивка от мобилните технологии според индивидуалните си нужди.

Потребителят може да избере допустими приложения и известия по време на мобилната си почивка, както и да изиска парола за приключване на мобилната сесия. За да избегнат разсейването по време на работа, с Moto Unplugged потребителите ще могат да изберат възможност за достъп само до имейли или Microsoft Teams, без да виждат друго приложение за зададен от тях самите период от време. Те ще могат и да изберат временно да ограничат нотификациите от социалните мрежи и съобщения, за да се насладят на почивка си за колкото време желаят.

Основната идея на Moto Unplugged е потребителите да намерят баланс между това да бъдат повече в настоящето, без да се изключват напълно от мобилните технологии, за да могат сами да контролират употребата на смартфона си. Moto Unplugged вече е интегриран в motorola razr 40 ultra. В бъдеще технологията ще бъде въведена и в други Motorola устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *