Норвежкият бранд за отоплителни уреди Mill вече и в България

Продуктите на Mill, норвежки производител на смарт решения за отопление и качество на въздуха, включващи съвременни технологии, достигат до България благодарение на партньорството на компанията с ASBIS.

Портфолиото на марката Mill ще бъде налично в магазините Технополис България и Практикер. Първата продуктова линия ще бъде представена от няколко модела стенни и свободностоящи конвектори, за различни нужди, като 4 от моделите предлагат управление чрез Wi-Fi.

Стенните конвектори Mill Generation 3 Wi-Fi са оборудвани с PID управление, което управлява мощността, премахва резките включвания и изключвания и поддържа постоянни, икономични температури. Предвиждащото отопление, поддържано от машинно обучение, предвижда околните изменения и поддържа желаната стайна температура в зависимост от персонализираните настройки в приложението. Приложението на Mill позволява на потребителите да управляват отоплителите дистанционно, гарантирайки енергийна ефективност и оптимален комфорт.

За тези, които търсят компактни решения за отопление, Mill представя компактния вентилаторен отоплител Mill Compact и преносимият радиатор Mill WiFi Max.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *