Слушалките CMF Buds Pro вече и в България

В началото на август Nothing анонсира новия си бранд CMF by Nothing, с който от компанията обещаха да предложат по-достъпни устройства с отличаващ се дизайн. Първите продукти с новия бранд бяха представени през септември и включват слушалките CMF Buds Pro, часовника CMF Watch Pro и зарядното CMF Power 65W GaN.

Сега слушалките CMF Buds Pro достигат и до България като са налични за 99 лв. и могат да бъдат закупени в Технополис, Ozone,bg, laptop.bg и ardes.bg. Моделът предлага хибридно активно шумопотискане до 45 децибела, като във всяка слушалка има по три микрофона.

С един заряд на батерията се постига до 6.5 часа плейбек с шумопотискане или 11 часа без тази функционалност. Издръжливостта достига до общо 39 часа с батерията в кейса за зареждане. Заложено е на говорители от LCP+PU и функционалности за настройка на басите в реално време.

Свързването става чрез Bluetooth 5.3 с технологиите Fast Pair и Swift Pair, а освен това има и сензори за отчитане дали се носят. Поддържа се също така управление чрез докосване. Има и мобилно приложение за управление, Nothing X.

CMF Buds Pro са налични в цветове Dark Gray, Light Gray и Orange.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *