A1 предлага PlayStation 5 с допълнителен контролер

А1 предлага гейминг конзолата PlayStation 5 в комплект с допълнителен контролер в камуфлажен цвят и с план за фиксирана услуга. Моделът ще бъде наличен в брой и на изплащане за 24 и 36 месеца в магазините на телекомуникационния оператор и онлайн на A1.bg.

PS5 разполага с дисково устройство, два USB-C порта и идва с 1TB памет SSD памет. PS5 използва силата на персонализирани CPU, GPU и SSD с вграден I/O. Конзолата поддържа 120Hz опресняване на картината при 4K резолюция и 3D аудио.

Използват се контролери с адаптивни спусъци, вибрационен ефект и др. Благодарение на обратна съвместимост, геймърите имат достъп до над 4000 игри за PS4. Моделът тежи 4,9 кг и има компактни размери – 43,1 х 14,1 х 6,6 см.

А1 предлага PS5 с дисково Blu-ray устройство в комплект с един стандартен безжичен контролер DualSenseM и допълнителен контролер DualSense в камуфлажен цвят. Конзолата се предлага и с включена игра – ASTRO’s PLAYROOM. Цените на PS5 започват от 39,99 лева на месец за 36 месеца с план за фиксирана услуга от А1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *