Акцентите през февруари (2024 г.) по SkyShowtime

Този февруари стрийминг платформата SkyShowtime добавя ново съдържание, което може да е интересно за вас. Става дума за няколко нови сериала, включително нов сезон, както и три филма, които си заслужава да погледнете.

Премиерни сериали:

Halo (Сезон 2) – 1 и 2 епизод от 9 февруари
The Lovers (Сезон 1) – 1 и 2 епизод от 8 февруари
The Woman in the Wall (Сезон 1) – 1 и 2 епизод от 19 февруари
Ted (Сезон 1) – Първите четири епизода от 22 февруари

Премиерни Филми:

Mission: Impossible – Dead Reckoning, първа част от 9 февруари
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem от 9 февруари
Heist 88 от 22 февруари

Действието на сериала HALO, създаден от шоурънъра и изпълнителен продуцент Дейвид Уайнър (Brave New World), се развива във вселена, чието първо представяне е през 2001 г. със стартирането наиграта HALO на Xbox. В драматизираната история на епичен конфликт, който се развива през 26-и век, между човечеството и извънземна заплаха, позната под името Covenant, в сериала HALO се преплитат вълнуващи човешки истории, екшън, приключения и завладяващ образ на бъдещето.

The Lovers е любовна история между двама души, които изглеждат напълно и изцяло неподходящи един за друг – но може ли да се окаже, че е точно обратното? Джанет (Ройсън Галахър) е цинична продавачка в супермаркет, която очевидно не се вълнува от нищо, включително и от собствения си живот. Шеймъс (Джони Флин) е политически коментатор, който изглежда, че води перфектен живот в Лондон заедно с известната си приятелка. И когато Шеймъс буквално пада в света на Джанет (през стената в задния ѝ двор), между тях незабавно се поражда конфликт. Но след това, макар и изненадани, откриват, че са привлечени един от друг, а съвсем скоро става ясно, че започват и да се влюбват.

The Woman in the Wall разглежда наследството на един от най-шокиращите скандали в
Ирландия – нехуманната институция, известна под името „Пералните на Магдалена“. Лорна
Брейди (Рут Уилсън) е жена от малкия измислен град Килкинър, която се събужда една сутрин и открива труп в дома си. Обзета от ужас, Лорна няма никаква представа коя е мъртвата жена или дали самата тя би могла да е виновна за убийството… Причина за това е, че от известно време Лорна страда от екстремни прояви на сомнамбулизъм, започнали най-вероятно във времето, когато е била затворена в манастира на Килкинър.

Базиран на хитовия игрален филм Ted с компютърно генерирани елементи, създаден от
Сет Макфарлън (Family Guy) и разказващ историята на любимото плюшено мече, което оживява в резултат на детско желание, Ted е забавен сериал от половинчасови епизоди за Джон Бенет, тийнейджър от Бостън, и неговия най-добър приятел, циничното плюшено мече Тед. Действието се развива през 90-те години, когато славата му вече е отминала и Тед е принуден да се запише в гимназия заедно с най-добрия си приятел Джон, където трябва да се справя с добрите и лошите страни на тийнейджърския живот… и с помощта на своя бонг.

В Mission: Impossible – Dead Reckoning, първа част Итън Хънт (Том Круз) и неговият екип се изправят пред най-опасната си мисия досега: те трябва да проследят и да открият ужасяващо ново оръжие, което е заплаха за цялото човечество, преди то да попадне в неправилните ръце. Започва смъртна надпревара по целия свят, в която изплува мрачното миналото на Итън, а на карта са заложени контролът върху бъдещето и съдбата на света. Изправен пред тайнствен и изключително силен враг, Итън е принуден да осъзнае, че няма нищо по-важно от мисията му – дори и когато става въпрос за живота на хората, които са най-важни за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *