eMAG с нова кампания за рециклиране на стари продукти

Стартира новото издание на кампанията на eMAG „Направи място за по-добро утре”. Инициативата се провежда в периода 29 януари – 29 февруари 2024 г., следвайки вече познатите правила: всички желаещи да рециклират правилно старите си електроуреди, могат да ги занесат в един от трите шоурума на eMAG в страната, да ги предадат и в замяна да получат ваучери за отстъпка при закупуването на нов уред от платформата.

Инициативата се провежда за трети път в България, като в предишните й издания се включиха хиляди участници. Няма изискване връщаните уреди да са били закупени от eMAG. Те може да са от различни категории – лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.) и телевизори (ваучер на стойност 50 лв.).

Все пак не всякакви електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията например не се отнася до едра бяла техника. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

Ваучерите са с период на валидност до 10.03.2024 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 150 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *