HONOR и Gameloft представят специална адаптация на Asphalt 9: Legends

HONOR обяви партньорството си с Gameloft, което оптимизира гейминг изживяването на сгъваемия PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. В резултат на това сътрудничество играта Asphalt 9: Legends е специално адаптирана към големите екрани на сгъваемите смартфони. Още повече, това е и глобалният дебют на геймплей със 120 кадъра в секунда.

С тази кадрова честота мобилните състезатели могат да се възползват от по-плавна графика, която ги потапя в Dragon Race и Festive Sparks, най-новите сезони на Asphalt 9: Legends, и превръща дрифта с луксозни автомобили под северното сияние в реалност.

Чрез реконструиране на процеса на изобразяване при мобилните игри, използване на технология за замяна на шейдъри, преобразяване на физически текстури с базирана на графичен процесор технология за реконструкция на очертания и интегриране на възможностите за изобразяване на графики при сгъваемите устройства с изкуствен интелект, HONOR и Gameloft пресъздадоха Asphalt 9: Legends, за да предоставят на геймърите плавни, висококачествени изображения и ултрабързи времена за реакция, перфектно настроени към голям сгъваем екран за поглъщащо визуално и звуково изживяване.

Оптимизираната версия на Asphalt 9: Legends ще бъде пусната в Google Play за HONOR Magic V2 и PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR през февруари 2024 г. HONOR Magic V2 е наличен в България на препоръчителна цена на дребно от 3599 лв. с ДДС с 16GB RAM и 512GB памет и се предлага в лилаво и черно. Допълнителни подробности относно глобалния дебют и цената на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR ще бъдат разкрити скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *