Rakuten Viber въвежда персонализирани чат папки

Rakuten Viber въвежда нова функционалност, а именно чат папки. Нововъведението улеснява организацията на разговорите, като позволява категоризиране въз основа на теми, групи или индивиди.

Можете да създавате до пет персонализирани папки в допълнение към основния чат екран, който автоматично включва и останалите чатове. Например те могат да са за работа, приятели, семейство или любими. Чатовете могат да бъдат част от повече от една папка и няма ограничение за броя разговори, които могат да се добавят.

Налична е опция за преименуване на папките и маркиране на всички чатове в тях като прочетени. Всички индивидуални и групови чатове, канали и общности могат да бъдат добавени към тези персонализирани папки. Важат определени изключения като скрити чатове, съобщения от Viber Pay, бизнес разговори и клиентска комуникация, които не могат да бъдат включени в тези папки.

“Папки” ще бъдат достъпни за всички потребители на Rakuten Viber по света с версия 22.0 или по-нова в рамките на следващите няколко месеца. Потребителите с повече от 10 чата ще бъдат уведомени за функцията, след като отворят приложението. Папките могат да се активират и като отидете на “Още” от главния чат екран, след което изберете “Управление на папки” и добавите чатове към тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *