Vivacom има нова пакетна оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага нова комбинирана оферта за малкия и среден бизнес, част от кампанията „Бизнес Великани“. Собствениците на малък и среден бизнес могат да се възползват от специалното предложение, включващо мобилен план Unlimited 100, оптичен интернет със скорост до 200 Mbps и ТВ услуга за бизнеса EON Biz с над 120 канала с права за публично излъчване. Цената за това е 1 лв. на месец за първите 4 месеца. Офертата е валидна до 30 април за всички нови и съществуващи бизнес клиенти на телекома.

Абонаментният план Unlimited 100 предлага неограничени минути за разговори и SMS-и, неограничен мобилен интернет в България със скорост до 100 Mbps, както и 1000 допълнителни мегабайти за роуминг в Сърбия, Северна Македония и Турция. В тарифния план са включени още дигитален абонамент за Капитал, както и 128 GB облачно пространство в платформата pCloud.

EON Biz включва над 120 ТВ канала с права за публично излъчване, EON Smart TV App и мобилното приложение на EON. Оптичният интернет идва с включен безплатен wi-fi рутер и антивирусна програма, както и възможност за добавяне на статичен IP адрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *