Technics пуска версия в бяло на мрежовия CD приемник SA-C600

Technics обнови своя мрежов CD приемник SA-C600 с ново покритие, което се съчетава с SL-1500C в бял цвят и в серията „Premium Class“. Новото матово бяло покритие е алтернатива на вече съществуващите версии в сребристо и черно.

SA-C600 е оборудван с платформата Chromecast на Google, той позволява достъп до голяма част от услугите за стрийминг на музика, като Tidal, Qobuz или Amazon Music, както и DAB+ и интернет радио. Различните аналогови и дигитални входове позволяват свързване с външни изходни компоненти, ако е необходимо, а вграденото CD устройство предлага съвременен hi-fi звук от компактдискове. Phono-MM входът позволява свързване на грамофон за високо качество на възпроизвеждане на винилови дискове.

Благодарение JENO Engine, патентованата технология на Technics за изцяло цифров усилвател, този мрежов CD ресийвър доставя мощно и детайлно възпроизвеждане на музика в голямо разнообразие от високоговорители, а функцията Space Tune ще ви позволи оптимално да настроите звука според индивидуалните параметри на стаята.

SA-C600 е управляем също чрез IR дистанционно управление или чрез приложението Technics Music Center. Новата бяла версия на SA-C600 ще бъде налична от май 2024 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *