HarmonyOS 4 достига до Huawei Watch GT 3

Huawei разпространява нова актуализация за смарт часовниците Watch GT 3 до HarmonyOS 4, като обновлението е с размер малко над 130 мегабайта.

Новият софтуер улеснява идентифицирането и избора на приложения чрез въвеждане на решетка за приложения, която показва имената на приложенията. Тя включва и практична функция за предотвратяване на грешки при докосване, за да се избегнат неволни интеракции по време на тренировки чрез заключване на коронката на часовника, когато екранът е изключен.

Друго забележително допълнение е функцията за събуждане на екрана, която автоматично включва екрана при получаване на известия. Актуализацията се фокусира и върху това интерфейсът да стане по-плавен и удобен за потребителя с по-добри ефекти на плъзгане, по-ясен текст и цветове за по-лесно четене, както и функция за аларми, която организира алармите по зададените им часове.

За тези, които използват часовника си за проследяване на фитнес, тази актуализация позволява персонализиране на данните за тренировките и оформлението на уиджетите за конкретни видове тренировки, като предлага по-подробна информация на екрана за тренировки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *