Huawei обяви спортни предизвикателства и награди през април

Huawei обяви април за Месец на здравето и изхождайки от твърденията на учените, че 21 дни са необходими, за да се превърне едно действие в навик, отправя и три 21-дневни предизвикателства към своите настоящи и бъдещи фенове. Те са подкрепени с 15 награди от портфолиото от смарт часовници, гривни и аудио продукти на компанията.

Трите предизвикателства са обявени с постове на официална фейсбук страница на Huawei Mobile. Всеки може да участва в едно, две или и в трите предизвикателства, като всяко от тях има отделен награден фонд. Предвидени са и поощрителни награди, тъй като всеки опит за изграждане на здравословни навици е важен, незавизимо от цифровите изражения на резултата.

Срокът за изпълнение на предизвикателствата е от 1-и до 21-и април включително, като можете да споделите резултата си винаги, когато го постигнете, или до 24 април включително. Играта няма състезателен характер и всеки, който е изпълнил зададения минимум, участва в томбола за съответните награди в категорията, и всеки, който е участвал и споделил какъвто и да е резултат – в томбола за поощрителните награди.

Използването на Huawei устройства не е задължително условие за участие, играта е отворена за абсолютно всеки, който иска да се настрои към една по-добра за здравето му пролет.

Наградите включват Huawei Watch GT 4 Green, Huawei Watch GT 4 Light Gold, Huawei Watch 4 Pro с eSIM, и два броя Huawei FreeClip, според категорията. За всички, които са се включили в поне едно от предизвикателствата, независимо дали са успели да постигнат таргета му, са предвидени общо 10 фитнес гривни Huawei Band 8.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *