Honor организира конкурс за мобилна фотография – 2024 Honor Magic Moments Awards

Honor даде старт на международния си конкурс за мобилна фотография, 2024 Honor Magic Moments Awards. Четвъртото издание включва шест категории с 59 награди за пейзажна фотография, портрети, моментни снимки, видеоклипове, групови снимки и други. Кадрите трябва да са заснети със смартфон от компанията.

Експертно жури ще оцени постъпилите предложения, а индивидуалните участници имат шанс да спечелят награди на стойност до 15 000 долара за Фотограф на годината от общ награден фонд на стойност над 100 000 долара. От 6 април до 6 август фотографите ентусиасти от цял свят са поканени да участват в състезанието, като изпратят своите предложения през официалния уебсайт на състезанието или чрез платформите на социалните медии. Победителите ще бъдат обявени през септември.

Тази година състезанието дебютира с шест категории: По пътя, Ние, Опазване, Моментът, Историята и Видео. Сред тях категорията „Опазване“ приветства снимков материал, заснет на смартфон, който документира човешките усилия, предприети за създаване на устойчиво бъдеще.

Във всяка категория ще има един победител, един първи подгласник и един втори подгласник и всеки от тях ще бъде възнаграден съответно с 5000, 3000 и 1000 долара. В допълнение, ще има 20 препоръчителни и отличителни награди, независимо от категориите, като победителите при тях ще получат Magic6 Pro и най-новите продукти от серията N.

От 6 април до 6 август фотографите ентусиасти могат да подават своите предложения на официалния уебсайт на Honor (https://www.honor.com/global/magic-moments-awards/). Мобилните фотографи могат също така да участват в Honor Magic Moments Awards за 2024 г., като публикуват в каналите на социалните медии с хаштаг #HONORMagicMoments в описанието на снимките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *