Новите безжични слушалки от Fairphone са лесни за ремонт

Безжичните слушалки постигнаха голям напредък през последните няколко години, особено заради силната конкуренция в сектора. Междувременно Fairphone представи новия си модел напълно безжични слушалки, залагайки на характерния модулен дизайн с акцент върху лесното ремонтиране.

Fairphone ще предлага резервни части за батерията на Fairbuds и силиконовия пръстен, покриващ батерията на зарядното отделение, както и за сърцевината и корпуса на зарядното отделение. Потребителите могат лесно да заменят ключови части на Fairbuds благодарение на модулния им дизайн и ще се нуждаят само от отвертка Phillips #00 и инструмент за отваряне.

Подобно на всички продукти на Fairphone, Fairbuds са изработени с рециклирани материали и са неутрални по отношение на електронните отпадъци. Останалите спецификации включват 11-милиметрови говорители с титаново покритие, Bluetooth 5.3 свързаност и едновременна връзка с две устройства.

Fairbuds разполагат със сензори за носене за автоматично възпроизвеждане и пауза и капацитивен сензорен контрол, който включва регулиране на силата на звука. Те също така имат активно шумопотискане (ANC) и шумопотискане на околната среда (ENC) за разговори чрез три микрофона във всяка слушалка.

Fairbuds дават до 6 часа издръжливост на батерията с един заряд, а калъфът добавя още 20 часа. Слушалките също така имат степен на защита IP54 и работят с приложението Fairbuds за Android и iOS Fairbuds companion с персонализирани EQ контроли и пренасочване.

Fairphone Fairbuds се предлагат в черен и бял цвят с тригодишна гаранция и цена 149 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *