Награда Red Dot за дизайна на PEUGEOT E-3008

PEUGEOT получи наградата Red Dot за изключителен дизайн на PEUGEOT E-3008 в категорията „Продуктов дизайн“. Предшественикът на PEUGEOT 3008 също бе носител на наградата Red Dot Award през 2017 г. Това беше деветият път, когато PEUGEOT получава тази награда за дизайн.

Новият модел се отличава със съвременна визия, като хромираните компоненти са премахнати за сметка на боядисаните: Meteor Grey на предната и задната броня, Orbital Black на капаците на огледалата и долната част.

Новата предна част на PEUGEOT E-3008 е с нов дизайн на фаровете и решетката на радиатора, центрирани около емблемата на PEUGEOT. Компактните фарове с нова технология Pixel LED (стандартно за GT) в тънка, стилна форма и автоматично настройват светлинния лъч спрямо пътните условия, осигурявайки оптимална видимост.

Котешките линии на PEUGEOT E-3008 отразяват балансираните размери на автомобила, който е един от най-компактните в категорията на изцяло електрическия SUV C-сегмент, като същевременно предлага много място за пътници и багаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *