Meta дава хиляди долари за хитови публикации в Threads

Meta предлага на някои създатели на съдържание хиляди долари, ако станат хит в социалната мрежа Threads. Плащанията са част от нова бонусна програма, която възнаграждава творците, които използват най-новото приложение на Meta.

Страницата за поддръжка на Instagram предлага някои подробности за бонусната програма, която Meta не е обявила официално. В нея се посочва, че създателите могат да печелят пари “въз основа на представянето на публикациите ви в Threads” или “броя на публикациите, които създавате”. Изглежда, че конкретните условия на бонусите са индивидуални за всеки създател. “Детайлите на бонусната програма могат да се различават в зависимост от участника”, отбелязва компанията.

Публикация от @mattnavarra
Вижте в Threads

Засега програмата изглежда е ограничена, като от компанията я определят като тестова, но тя предлага предварителен преглед на това как Meta може да увеличи усилията си за използване на създателите на съдържание за повишаване на ангажираността в услугата. Meta и преди е предлагала бонуси за публикуване на макари във Facebook и Instagram, но за първи път компанията плаща за публикации в Threads.

На някои създатели вече се предлагат хиляди долари за високоефективни публикации. От екранна снимка разпространена в Threads, на поне един създател са били предложени “до 5000 долара” за публикации или отговори в Threads с 10 000 или повече прегледа.

Threads се разраства стабилно от стартирането си миналата година и има повече от 150 млн. потребители месечно, разкри Марк Зукърбърг миналата седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *