A1 предлага новите iPad Air и iPad Pro

Най-новите iPad Pro и iPad Air вече се предлагат от А1. iPad Pro идва с елегантен, тънък и лек дизайн, Ultra Retina XDR дисплей с ProMotion и M4 чип с AI възможности. iPad Air пристига с изцяло обновени размери на дисплея – 11 и 13 инча, М2 чип с висока производителност.

И двата модела се предлагат от Apple без зарядно устройство в кутията, а версиите с мобилна свързаност идват с вградена eSIM карта и не разполагат със слот за физическа такава. В допълнение, А1 ще предлага и последния модел Pencil Pro.

iPad Pro предлага избор между 11 и 13-инчов Ultra Retina XDR дисплей и най-новия М4 чип на Apple. Обновената система на камерата осигурява още по-голяма гъвкавост заедно с четирите микрофона със студийно качество. Потребителите могат да снимат, редактират и споделят съдържание – всичко това на едно устройство. Освен 5G новият iPad Pro поддържа и Wi-Fi 6E, което осигурява до 2 пъти по-висока производителност от предходното поколение.

Устройството идва в Silver и Space black, като може да изберете между 256GB, 512GB, 1TB и 2ТB памет. iPad Pro се предлага на цени от 114,99 лв. на месец за 24 месеца с план Surf M за 11-инчовия модел и 143,99 лв. за 13-инчовия със същия план, като може да бъде поръчан от онлайн магазина на A1.bg.

Обновеният iPad Air идва с два изцяло нови размера на дисплея – 11 и 13 инча. Моделът е снабден с мощен М2 чип, който се отличава с по-бърз 8-ядрен процесор и 10-ядрен графичен такъв, множество подобрения и огромен скок в производителността спрямо предходното поколение.

Предната Ultra Wide 12MP камера вече е разположена по хоризонталния ръб на устройството, което го прави подходящо за видеоразговори. Тя е снабдена и с Center Stage, който използва машинно обучение (ML), за да държи автоматично всички в зрителното поле.

Подобно на Pro версията, новият iPad Air също поддържа Wi-Fi 6E и 5G, така че да останете свързани по всяко време. Наличен в 4 цвята, iPad Air предлага избор от 128GB, 256GB и 512GB памет. Устройството е на цени от 67,50 лв. на месец за 24 месеца с план Surf M за 11-инчовия модел и от 87,50 лв. за 13-инчовия със същия план, като може да бъде закупено както във физическите магазини на А1, така и в електронния магазин A1.bg.

Съвместим и с iPad Pro, и iPad Air, новият Pencil Pro предлага на потребителите повече творчески възможности, благодарение на разширените функции, включително жестове като въртене, стискане и хаптика. Можете да вземете Pencil Pro онлайн на A1.bg за 309,99 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *