Total Unlimited на Yettel с 50% отстъпка и максимална скорост за първите 6 месеца от договора

Yettel предлага избрани неограничени мобилни планове Total Unlimited с 50% отстъпка от таксата и максимална скорост на мобилния интернет през първите шест месеца от двугодишния абонамент. Предложението е валидно както за нови клиенти на оператора, така и за настоящите, които подновят своя договор за план Total Unlimited до края на юни.

Yettel предлага четири плана Total Unlimited, като всички включват неограничени национални минути и мегабайти мобилен интернет в страната. Основните разлики между тях са броят и периодът на безплатните дигитални услуги, които потребителите могат сами да избират, и максималната скорост на мобилния интернет.

С базовата тарифа Total Unlimited 36.99 максималната скорост е до 100Mbps, а при следващите две тя се увеличава съответно до 200 и до 400Mbps, за да достигне неограничена скорост при най-високия план – Total Unlimited 64.99. Клиентите, които сключат двугодишен абонамент за някой от мобилните планове до края на юни, ще могат да активират максимална скорост за шест месеца от мобилното приложение на Yettel.

Активацията е еднократна и може да се направи до 10 юли, а след края на промоционалния период скоростта на мобилния интернет ще се определя от условията на избрания план. По този начин потребителите ще имат неограничен трафик и максимална скорост за шест месеца в най-добрата според umlaut мобилна мрежа в България.

Три от тарифите Total Unlimited се предлагат и с 50% намаление на таксата за първите шест месеца от двугодишния договор. Това означава, че Total Unlimited 44.99 се предлага за 22,49 лева, Total Unlimited 54.99 за 27,49 лева, а Total Unlimited 64.99 за 32,49 лева на месец за първата половин година от абонамента. След края на първите шест месеца, потребителите ще заплащат стандартната цена на плана през оставащата година и половина.

Всеки клиент, който сключи двугодишен договор за план Total Unlimited, ще получи и еднократна отстъпка от 100 лева за избрани смарт часовници от Yettel, без значение дали устройството ще бъде закупено в брой или на изплащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *