Серията Galaxy S24 с до 300 лв. отстъпка от Vivacom и пакет Diema Xtra

За старта на Европейското първенство по футбол Vivacom предлага интересна оферта на всички фенове. До 300 лева отстъпка на смартфоните от серията Samsung Galaxy S24 в комбинация с неограничения план Unlimited MAX. В допълнение, всеки клиент получава и включен спортния пакет Diema Xtra в мобилното приложение EON TV за достъп до мачовете навсякъде и по всяко време. На разположение е и спортният режим в EON – EON Sports Mode.

Актуалните смартфон флагмани на Samsung могат да се похвалят с големи екрани и мощни характеристики. Това означава, че са подходящи за гледане на висококачествено съдържание в движение. Освен това те разполагат и с пакета от функционалности с изкуствен интелект, Galaxy AI. Той включва решения като Circle to Search, Live translate, Note assist и AI редактиране на снимки.

През мобилното приложение EON, зрителите могат лесно и бързо да връщат назад до 7 дни и да гледат отново най-запомнящите се попадения и любимите си мигове от първенството. Благодарение на EON Sports Mode футболните фенове могат да следят на живо получените картони, отсъдените нарушения, точните и неточните удари, тъчовете, корнерите, засадите и много други показатели. Също така и да получават данни за съставите на отборите и за играчите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *