До 300 лв. отстъпка за iPhone 15 и iPhone 15 Plus от Vivacom

Vivacom предлага ексклузивна отстъпка до 300 лева на два от моделите в актуалната серия iPhone 15 – iPhone 15 и iPhone 15 Plus. До края на юли клиентите ще могат да се сдобият с двата модела на специални цени и в комбинация с планове Unlimited. Новите планове Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX осигуряват двойно по-високи скорости, неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB и в 13 държави извън ЕС.

iPhone 15 впечатлява с нов дизайн и корпус, издръжлив на изпускания. Смартфонът е устойчив на вода, пръски и прах. Той се предлага в цветове, подходящи за всеки потребител и с избор от 128, 256 и 512 GB памет. iPhone 15 има 48МР основна камера, която улавя всеки детайл, подобрен портретен режим и дълъг живот на батерията. Също така, той притежава 6,1-инчов Super Retina XDR дисплей.

iPhone 15 Plus надгражда с наличието на по-голям, 6,7-инчов екран, предлагайки по-голяма ефективна площ за работа и забавления. И двата смартфона са с USB-C порт за зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *