Започват предварителните поръчки за Galaxy Z Flip6 & Z Fold6 във Vivacom

Vivacom приема предварителни поръчки за най-новите сгъваеми телефони на Samsung – Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6 в онлайн магазина си тук. Всеки клиент, заявил Galaxy Z Fold6 в брой или на лизинг за 24 и 36 месеца, с или без договор, получава отстъпка от 350 лв. при връщане на стар смартфон, независимо от модела му. А тези заявили Samsung Galaxy Z Flip6, ще получат 300 лв. отстъпка при връщане на стар модел смартфон. Кампанията за предварителни поръчки ще продължи до 23:59 часа на 23.07.2024 г.

Впечатляващият сгъваем Samsung Galaxy Z Flip6 се отличава с дизайна и материалите на изработка. Устройството е с алуминиев корпус и защитно стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, които гарантират неговата издръжливост и надеждност. Смартфонът е оборудван с най-дълготрайната батерия за Galaxy Z Flip досега, която заедно със светкавично бързия процесор Snapdragon® 8 Gen 3, позволява на потребителите да използват телефона си през целия ден. Galaxy Z Flip6 има 50 МР камера, която е истинска мечта за всеки любител фотограф. Революционната камера обработва изображенията с помощта на ProVistual Engine, с който се получават изумителни пейзажни и портретни изображения. Интегрираната система Galaxy AI позволява на потребителите да редактират своите снимки бързо и лесно с Generative Edit за Photo Assist. В допълнение към това, системата позволява превръщането на записани разговори в текст, гласов превод в реално време и много други полезни функционалности.

Samsung Galaxy Z Fold6 се откроява със стилен и ултра тънък за модела дизайн. Устройството е оборудвано с мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 3 и технологията Vision Booster, която гарантира ясна и ярка картина. Чрез системата Galaxy AI, телефонът предлага и множество функционалности на своите потребители – те вече могат да търсят необходима за тях информация по-лесно – единственото, което трябва да направят е да оградят даден обект и Galaxy Z Fold6 ще им предостави необходимите данни. В допълнение, потребителите могат да се възползват и от други страхотни функции като Browsing Assist, която обобщава най-важната информация от уебсайтовете мигновено, Note Asist, която превръща записи в бележки и създава бързи резюмета и Chat Assist, която превръща няколко ключови думи в пълноценен текст. Камерата на смартфона е с изключително висока резолюция, която в действителност кара образите да оживяват и превръща смартфона в мечтаното устройство за всеки.

Потребителите могат да заявят най-новите премиум флагмани на Samsung и в комбинация с най-новите планове Unlimited, които имат най-голямата добавена стойност за клиентите ни досега. Новите планове осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости, неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС.

В допълнение, Vivacom предлага и голямо разнообразие от оригинални калъфи на Samsung.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *