Новите планове Unlimited на Vivacom – още по-полезни за вас!

Изборът на мобилен план е от съществено значение за всеки от нас. Това е така, тъй като той трябва да отговаря на изискванията ни, включвайки необходимите услуги, и да не е прекалено скъп, че да натежи в дългосрочен план. Затова и трябва да подхождаме доста внимателно когато подписваме или подновяваме договора си.

Ако точно сега е дошъл този момент то е препоръчително да прегледате новите планове на Vivacom – Unlimited. Телекомът пусна новите си предложения в началото на лятото, а това означава, че можете да се възползвате от тях и по време на почивката си в съседните страни, а защо това е така ще научите след малко.

Какво ново в плановете Unlimited

Няколко са ключовите моменти в новите планове Unlimited на Vivacom. Те имат неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, както и роуминг MB в ЕС. Освен това получавате двойни скорости спрямо досега, а така можете да се възползвате максимално от новото поколение 5G мобилни мрежи.

Към това обаче са налични и включени роуминг МВ в най-популярните за българите дестинации извън ЕС. Това включва Сърбия, Турция, Обединеното кралство, Северна Македония, Черна гора, Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Швейцария, Армения, Беларус и Русия.

Така традиционното чудене „как ще ни стигне интернетът“, при посещение в някоя от горепосочените страни, отпада. Няма да се налага и постоянно да се притеснявате за трафика си и да активирате отделни пакети, които се натрупват като сума.

Трите плана Unlimited

Можете да избирате измежду три плана, като в зависимост от това получавате някои различни допълнителни екстри. Двата по-високо позиционирани абонамента, Unlimited 200 и Unlimited MAX, включват още безплатен достъп до мобилното приложение EON с над 60+ канала, видеотеката Arena Play и допълнителния спортен пакет DiemaXtra за двойно по-дълъг промо период спрямо старите планове Unlimited 100 и Max. В двата плана вече е включен и спортният пакет MAX Sport Plus.

Базовият план е Unlimited 20, като той ще е подходящ за тези от вас, за които не са необходими високи скорости за интернет достъп. Това означава например сърфиране в мрежата, работа с мейли и социални мрежи. Този пакет включва 21 700 МВ роуминг в ЕС и 1 000 МВ месечно за роуминг извън ЕС, които са удвоени на 2 000 MB за първите 3 месеца. В България можете да се възползвате от скорости до 20 Mbps – двойно повече от предишния Unlimited 10.

Месечната цена на Unlimited 20 за клиенти с фиксирана услуга от Vivacom е 29.99 лв., а без такава услуга, 34.99 лв.

Преминаваме към предложението, което може да е подходящо за най-много потребителите, а именно Unlimited 200. Тук максималната скорост е удвоена спрямо предишния план Unlimited 100 и достига до 200 Mbps, което вече е подходящо за стрийминг на видео с високо качество, бързо сваляне и качване на файлове, работа от разстояние и конферентни разговори, споделяне на видеоклипове и снимки с високо качество и много други. Роуминг мегабайтите в ЕС са 26 700 МВ и допълнителни 3 000 МВ за роуминг в страни извън Европейския съюз, които първите 3 месеца ще са двойно повече – 6 000 МВ.

Цените тук са съответно 36.99 лв./мес. за клиенти с фиксирана услуга от Vivacom или 42.99 лв./мес. за клиенти без такава услуга

Достигаме и до топ предложението, Unlimited MAX. Тук вече няма ограничения в максималната скорост. Така можете да получите възможност за гейминг с най-високо качество, работа от разстояние и забавление от най-високо ниво. Налични са 42 300 MB роуминг в ЕС и 6 000 МВ роуминг в 13 държави извън него, които ще са 12 000 МВ през първите 3 месеца от сключване на договора.

Този абонаментен план е с цени 59.99 лв./мес. за клиенти с фиксирана услуга от Vivacom или 68.99 лв./мес. за клиенти без такава услуга

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *