Теленор с отстъпка за устройства и бонус 2GВ на месец с избрани планове

До 60 лв. отстъпка при покупка на 4G смартфон, 4G таблет или смарт аксесоар, както и допълнителни 2000 МВ на месец за целия срок на договора ще получават през септември клиентите на Теленор при подписване на нов договор за мобилни услуги с избрани абонаментни планове.

Всички нови и съществуващи абонати на оператора, които подпишат нов договор за 24 месеца с абонаментен план Тотал с месечна такса 24,99 лв. или по- висока от 1 до 30 септември, ще разполагат с промоционални 2000 МВ за мобилен интернет на максимална скорост в България на месец за целия срок на договора. Тези абонати ще имат и възможност да закупят 4G смартфон по избор от предлаганите от Теленор марки и модели с до 60 лв. отстъпка от цената. Предложението е валидно както при заплащане в брой, така и при подписване на договор за лизинг.

До 60 лв. е и отстъпката за клиентите, закупили през септември 4G таблет от Теленор, на лизинг или в брой. За да се възползват от промоцията, е необходимо да подпишат нов договор за 24 месеца с абонаментен план Интернет с месечна такса 15,99 лв. или повече. Те ще разполагат и с допълнителни промоционални 2000 МВ на месец за мобилен интернет на максимална скорост за ползване в България за целия срок на договора.

Също през септември, Теленор предлага отстъпка от 60 лв. за 24 вида избрани модели мобилни аксесоари – смарт часовници, фитнес гривни, 360-градусови камери, слушалки и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *