HBO GO вече и с възможност за директен абонамент

От днес, 29 ноември, онлайн услугата на HBO, HBO GO, дава възможност за абонамент от крайни клиенти в България, Словения, Хърватска, Сърбия, Черна гора, Македония и Босна и Херцеговина. Новият модел на предлагане чрез заплащане на месечна такса само за HBO GO стартира на 13 ноември в Унгария, Румъния, Чехия и Словакия, в които услугата е достъпна освен през оператор вече и за крайни клиенти.

Онлайн платформата HBO GO включва видеосъдържание от HBO с оригинални сериали, игрални и документални филми. Наред със заглавия, продуцирани от HBO Европа, зрителите могат да открият селекция от блокбастъри, класически филми и изцяло обновена детска секция. Възможността за директен абонамент от краен потребител е налична за България от днес на www.hbogo.bg.

До момента филмите и сериалите в HBO GO можеха да се гледат на компютър, смартфон, таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation. Всеки абонат на услугата може да добави до пет устройства към акаунта си, с възможност за едновременно гледане на две устройства. Всички нови клиенти могат да пробват услугата безплатно за 1 месец. След този период се заплаща месечен абонамент от 9,90 лв. Може да спрете абонамента по всяко време. Абонирането става чрез кредитна или дебитна картa при онлайн регистрацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *